Logotyp till IT-bolag

Spentab logotyp med byline

Spentab vepa med stadsmiljö

Spentab logotyp med byline

Uppdrag

Hostingit kontaktade mig för att de ville förnya deras logotyp och tydligöra deras visuella kommunikation och focus på just IT-tjänster.

Vi skapade därför en symbol som skulle framhäva och representera deras identitet på ett mer distinkt sätt, där ögonen nu faller mer naturligt dirket på IT i logotypen än man tidigare gjort.

Den nya symbolen ska även få tankarna till en programikon, en tydlig och igenkännbar symbol till deras företag och IT-tjänster.

En av målsättningarna var att säkerställa att logosymbolen skulle vara lätt att applicera i olika program, webbsidor och admingränsnitt. Så att IT syns tydligt även i mindre format.

Om HostingIT

HostingIT är specialister på servrar och molntjänster. Våra tjänster sträcker sig ifrån den enklaste av hemsidor till de mest avancerade serverlösningarna, inget projekt är för litet eller för stort. HostingIT har erfarenheten och kompetensen.

© HENRIC WANGEL DESIGN
Allt material och / eller bilder får inte kopieras, användas eller reproduceras utan skriftligt tillstånd från den rättmätiga ägaren och upphovsrättsinnehavaren.