Grafiskt insynsskydd till glasvägg

Peak Board mot glasvägg bild 1 Peak Board mot glasvägg bild 2 Peak Board mot glasvägg bild 3 Peak Board mot glasvägg bild 5

Uppdrag

Utveckla PEAKs grafiska identitet med illustrationer, grafisk design och kompletterande färger utifrån deras tidigare framtagna logotyp.

Uppdraget började med att vi skapade en "grafisk berättelse" på ett 10m långt insynsskydd till deras kontor i Gävle, som som på ett kreativt sätt presenterar PEAKs verksamhet.

Insynsskyddet blev direkt en "snackis" och mycket uppskattat av kunder på möten och kurser, ett trevigt och roligt sätt att presentera sin verksamhet på. Grafisk design som på ett fint sätt möter kontorets inredningsdesign.

Designen av insynsskyddet är en del av PEAKs uppdaterade grafiska profil som används till olika medier, från glasväggen på deras kontor till andra trycksaker och digitala enheter och medier , skala upp eller ner för att bara visa några detaljer i ett sammanhang, men fler i andra, t.ex. annonser, rollups och infoskärmar.

Peak Rollup med illustration och grafik från deras board

Webbdesign

När Peaks grafiska board och isynskydd var klart, så fick även webbsidan ett grafisk lyft. Peak-pilen från logotypen lyftes fram i ett interaktivt element / knapp, som tydligt grafiskt visar “Tryck här för att komma vidare”. Bilderna till varje block/del/rubrik fick en lutande kant, en bergstopp “Peaken” som gör sidan mer levande och följer grafiskt Peak-symbolens linjer från logotypen.

Se resultatet här nedan (hemsidan är inbäddad i ramen) eller gå in på peakconsult.se

Om Peak Consult

Ett hållbart Sverige kräver nya satsningar inom samhällsbyggnad. Stöd och ledning vid uppbyggnad av teknisk infrastruktur såsom elproduktion och distribution, fibernätverk, vatten och avlopp är några exempel där PEAK säkrar genomförandet. PEAK fokuserar på dig som beställare, du som äger och vill utveckla din verksamhet.

Läs mer om Peak och deras arbete på peakconsult.se
© HENRIC WANGEL DESIGN
Allt material och / eller bilder får inte kopieras, användas eller reproduceras utan skriftligt tillstånd från den rättmätiga ägaren och upphovsrättsinnehavaren.